Beoordelingen van AYF Döner Deventer

Recente recensies van AYF Döner Deventer

4 sterren na 27 reviews

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging makkelijk. Bezorging vlot. Prijs kwaliteit verhouding prima.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Ook snel bezorgd en ook warm. Reden van slechts 3 sterren bij bezorging is dat bij alle schotels de knoflooksaus vergeten was. Dat was wel beetje jammer

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect , binnen 30 minuten eten op schoot!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer net zo heerlijk als anders!👍🏼

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon gehad. Zo lekker nog niet eerder gehad!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Iskender menu besteld. Zeker twee dagen van kunnen eten! Super mals en goed heet! Lekkere verse salade erbij en samen met de (extra gevraagde) yoghurt eroverheen is het een gouden combinatie!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld omdat ik ze nog een kans wilde geven maar nooit weer. Je krijgt te weinig voor je geld. En alles was slap toen het na ruim een uur werd gebracht. Zak aardappels half gevuld en verbrandt etc. Het liefst wilde ik 0 sterren geven maar die optie is er niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken goed en snelle levering

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle 3 kapsalon: Salade op Kapsalon Was niet vers en het rook ook niet vers. 1 kapsalon hebben wij zelfs na 2 hapjes weg moeten gooien, omdat het niet lekker en vers smaakte. Bestelling is na 75 min bezorgd!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patatjes waren een beetje klef en niet echt warm en de bezorger was niet erg aardig. De Döner was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

22:45 4 broodjes doner besteld, verwachte bezorgtijd was volgens de mail 23:30. 23:55 eindelijk de bestelling geleverd, “of we de volgende keer wat eerder konden bestellen, want we gaan om 00:00 dicht” lekker dan. Broodjes hadden allemaal geen saus, wel om gevraagd, ook hadden ze niet allemaal de goede vulling. Broodjes waren koud.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje en box prima zoals ik gewend ben van AYF, maar de lamachun viel van ellende uit elkaar, zit vaak een scheur in waardoor alles eruit valt. Bezorging was ook wat laat (60 min). Normaal gesproken is de kwaliteit beter, hopelijk volgende keer weer!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd, vriendelijke bezorger. Ben echt blij met hun eigen site.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! En de heren zijn supervriendelijk. Klein minpuntje, maar makkelijk te verhelpen, de saus was bij beide gerechten vergeten. Volgende keer beter.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 3 kwartier later dan in mail stond aangegeven (anderhalf uur na bestelling via jullie eigen site) en het eten was nagenoeg koud.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De jongens van het werk hebben erg genoten van het heerlijke eten. We plaatsen vandaag nog een bestelling! Meneer aan de telefoon twee keer gesproken ivm chicken wings hij was erg aardig en behulpzaam.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Bestelling ook op tijd. Zeker vaker doen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat heerlijk en goed verpakt. Aardige chauffeur

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd erg lekker hier en bij bezorgen is alles netjes verpakt. Bezorger was mooi op tijd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd en super lekker!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo goed als normaal, geen extra rauwkost en enkel sla,tomaat en komkommer. Summier normaal juist extra compleet. Duurde ook erg lang.